Follow by Email

Saturday, 27 October 2012

40 hari membantu merawat Mohd Ezmi b. Md Jan..

bbrp minggu lepas clah terbaca kisah exkapten bolasepak selangor yg menghidap kanser hidung tahap empat. oleh krn masa tu clah tidak dpt melakukan solat, clah cuma scan secara zikir. clah nmpk dua makhluk seakan toyol namun lebih panjang berwarna klabu keputihan sedang membongkok memakan daging muka mohd ezmi.

clah scan kali kedua dgn solat istikharah bbrp hari kemudian. clah disuruh membantu perawat yg merawat sisakit, secara jarak jauh.

apa yg clah tgk..semasa scan kali kedua..seterusnya ialah..lelaki berketurunan siam yg berniaga laksa bersama isterinya.. di kuala kedah..(mgkn sisakit pernah pergi makan laksa kat sana).. si lelaki tadi telah murtad.. tanpa pengetahuan isteri dan mertuanya...dia telah membuat perjanjian dgn setan.. perniagaannya laris dan sebagai ganti salah seorg pelanggan akan jadi korban... Iblis suka kerana lelaki tersebut murtad...ie...ada campurtangan iblis...tu yg kes ni jadi teruk...

clah kena lakukan solat taubat 6 rakaat dan 14 rakaat solat tahajjud..selain dari membaca surah al-Fath dan zikir dll...

proses rawatan bermula...

clah mohon kpd Allah moga dtgkan pertolongan dan cahaya...tetiba clah nmpak ramai habib yg datang...mrk nasihatkan clah utk IKHLAS ...

hari seterusnya...para habib dtg secara bergilir2...dari pelusuk nusantara...

..seterusnya... clah tak boleh lakukan solat secara cepat..krn clah nmpak ada cicak raksaksa yg bersembunyi dlm bilik..dan tiga ekor cicak raksasa di ruang tamu...bila clah ingat pesan para habib utk ikhlas dan tidak melakukan cpt utk (habiskan solat cepat2) ia ghaib..

seterusnya mrk .. berkata..clah boleh handle sorang.. clah tgk cahaya berada di dlm rumah...sbagai pagar..iblis dan setan tak boleh masuk...


seminggu clah tak dapat lakukan solat krn sakit dan kepenatan...

hari seterusnya bila dah ok...clah sambung lakukan solat utk sisakit....


lelaki yg menjadikan mohd ezmi mangsa..mencari mangsa lain pulak...

ada kiyai yg datang melawat..kiyai dari nusantara..dia ni mengajar ilmu sesat...dia jg adalah musuh ALLAH... clah tgk ada seperti serangga bentuk samada seperti lalat dan lipas gergasi..bertenggek...  

p/s..Allah lebih menyayangi beliau..semoga ruh arwah dicucuri rahmat. Al-Fatihah.

4 comments:

  1. Saya ingin meminta jasa baik cik zilah utk bg detail pusat rawatan anda di kota bharu.. ini kerana saya ingin mengubati ibu saya yang sudah lama sakit. Dia terdengar bisikan2 di telinga. Bisikan ini menghasut die supaya bermusuh dengan jiran terdekat (sebelah rumah). Pernah disebabkan benda ni, die terminum Clorox kerana ikot arahan dari bisikan tersebut.

    Tujuan saya nakkan detail cntact anda adalah untuk senang hubungi cik zilah dan mengubati ibu saya..
    Harap cik zilah dapat hubungi saya balik melalui hnset 019-6787412

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalamualaikum..
      buat masa ni clah tak ada pusat rawatan. cuma buat di rumah. dan biasanya buat secara jarak jauh, kecuali ia suatu yg memerlukan kehadiran clah baru clah pergi.

      boleh email ke:klateblackrose@gmail.com

      Delete
  2. clah...tolong cek email awk ble x. saya pernah hantar email kat situ. sani.

    ReplyDelete
  3. macam mana kalu saya nak mintak discan kan diri sendiri?

    ReplyDelete